УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЛАНУВАННЯ ВІКОН У ГРАФІКУ РУХУ ПОЇЗДІВ ДЛЯ РЕМОНТНО-КОЛІЙНИХ РОБІТ З ВИКОРИСТАННЯМ АВТОМАТИЗОВАНИХ СИСТЕМ

Автор(и)

  • О. А. Немовча Український державний університет залізничного транспорту, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.18664/1994-7852.131.2012.110671

Ключові слова:

вікна в графіку руху поїздів для ремонтно-будівельних робіт, автоматизовані системи, графік руху поїздів, диспетчерський апарат

Анотація

У статті розглянуто, як в умовах підготовки інфраструктури галузі до впровадження національного транспортного коридора Львів-Київ-Полтава-Харків-Донецьк організовано колійні роботи на цих напрямках, особливо важливими є питання оптимізації інформаційного обміну під час виконання робіт, підвищення відповідальності працівників усіх господарств за якість розроблення та надання вікон для ремонтно-колійних робіт.

Посилання

Доповідь Генерального директора Укрзалізниці Михайла Костюка до Всеукраїнського форуму залізничників України 16 грудня 2009 року [Текст] // Магистраль. – 2009. – 15-22 груд. – № 97-98 (1474-1475).

Щодо організації роботи в період підготовки інфраструктури галузі до впровадження національного транспортного коридору Львів-Київ-Полтава-Харків-Донецьк, організації ремонтно-колійних робіт та оптимізації інформаційного обміну під час виконання колійних робіт [Електронний ресурс]. – Вказівка ЦД В.С. Олейника від 18.03.2011 №Н-05/332 // Інформаційно-довідковий портал Укрзалізниці. – Режим доступу: www.uz.gov.ua/about/general information/entertainment/chief-information-centre-of-railways/.

Щодо впровадження в експлуатацію на залізницях України програмного забезпечення «Автоматизованої підсистеми введення та обліку «вікон» у графіку руху поїздів для ремонтно-будівельних робіт в системі АСК ВП УЗ (АС ВОВ) [Електронний ресурс]. – Вказівка першого заступника Генерального директора Укрзалізниці М.І.Луханіна від 27.02.2009 №ЦЗ-1-9/91 // Інформаційно-довідковий портал Укрзалізниці. – Режим доступу: www.uz.gov.ua/about/general information/entertainment/chief-information-centre-of-railways/.

Опис застосування (керівництво користувача) автоматизованої підсистеми ведення та обліку "вікон" у графіку руху поїздів для ремонтно-будівельних робіт рівня залізниці [Електронний ресурс] // Інформаційно-довідковий портал Укрзалізниці. – Режим доступу: www.uz.gov.ua/about/general information/entertainment/chief-information-centre-of-railways/.

Інструкція про порядок надання та використання «вікон» у графіку руху поїздів для ремонтних і будівельних робіт на залізницях України: ЦД-ЦП-ЦШ-ЦЕ-0083 [Текст]. – К.: ТОВ «Поліграфсервіс», 2011. – 95 с.

Щодо відображення інформації в повному обсязі та контролю за виконанням ремонтно-будівельних робіт з наданням «вікон» у графіку руху поїздів за допомогою АС ВОВ [Електронний ресурс]. – Вказівка першого заступника Генерального директора Укрзалізниці М.І.Луханіна від 18.03.2011 №ЦЗ-1-Л-9/104 // Інформаційно-довідковий портал Укрзалізниці. – Режим доступу: www.uz.gov.ua/about/general information/entertainment/chief-information-centre-of-railways/.

Інструкція з забезпечення безпеки руху поїздів при виконанні колійних робіт: ЦП/0067 [Текст]. – Днепропетровськ: Арт-Прес, 2001. – 132 с.

Збірник типових технологічних процесів модернізації та капітального ремонту залізничної колії [Текст] /М.І. Уманов, М.П.Настечик, Т.Л. Сиволап/ Міністерство транспорту України. – К., 2004. – 175с.

Правила технічної експлуатації залізниць України [Текст] / Міністерство транспорту України. – К., 2003. – 133с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2017-09-22

Номер

Розділ

Організація перевезень і управління на транспорті